Afbeelding

Specialiteiten

Grillworst

Uit eigen worstmakerij komt een heerlijk stukje grillworst, ideaal voor op een broodje of als borrelhapje.

De grillworst is zowel naturel als met kaas-sambal verkrijgbaar.

Grillspek

Grillspek is een gemarineerd stukje varkensvlees, krokant afgegrild. Heerlijk voor op brood, als snack of bij de warme maaltijd. Grillspek is een ideaal product, omdat het zowel koud als warm erg lekker is.

Deze specialiteit moet u geproefd hebben, gewoon omdat het zó lekker is!

Schepsalades

Alle schepsalades komen uit eigen keuken, gemaakt van verse ingrediënten; zoals bij ons proeft u ze nergens.

Onze eiersalade is onlangs bekroond om zijn samenstelling en smaak. Kortom: salades van topkwaliteit!

Vers vlees

Ons rund-, kalfs-, varkens-, kip- en lamsvlees zijn alle van topklasse.

In onze winkels vindt u keur aan vleessoorten.
Wij verzorgen zelf in de inkoop van het rund- en kalfsvlees bij een vaste mester uit Oud Gastel. Zo weten wij wat voor vlees wij in huis halen.
Zo kunnen wij u ook het 'vergeten vlees' aanbieden. Zo vallen de diamanthaas, het pianostuk en de bavette onder deze groep.
Het varkensvlees en kippenvlees worden bij ons zelf uitgesneden en verwerkt tot ambachtelijke specialiteiten. En ons lamsvlees is met zijn specifieke smaak een ware traktatie om te eten. 

Lamsvlees >>

Rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees >>

Vergeten vleessoorten >>


Afbeelding
Afbeelding

Saladeschotels

Voor het verzorgen van een feestje, of dit nu een bedrijfsfeest of familiefeest is, bent u bij ons aan het juiste adres!

Bijna alles is mogelijk, zodat uw feest ook een geslaagd feest wordt. In overleg wordt gekeken naar uw wensen en of wij daar aan kunnen voldoen. Dit kan variëren van een barbecuefestijn tot een feestelijk opgemaakte schaal met huisgemaakte salade.

Onze saladeschotels zijn perfect voor bij uw buffet of barbecue. Wij maken diverse ambachtelijke saladeschotels, heerlijk gegarneerd. Wat dacht u van onze huzarensalade opgemaakt met onze huisgemaakte vleeswaren, of onze zalmsalade opgemaakt met paling, Hollandse garnalen en rode zalm?

Lees meer >>